• Het Danspaleis opent in de Goudse Schouwburg.
• Het Danspaleis opent in de Goudse Schouwburg. Foto: aangelverd

Krakers van toen tijdens Het Danspaleis

gouda • De Goudse Schouwburg opent maandagmiddag 1 mei de deuren voor Het Danspaleis. Het is het tweede project wat de schouwburg dit jaar organiseert in het kader tegen eenzaamheid. Eerder dit jaar werd al gestart met het nieuwe project Gouden Dans.

Wegens de grote belangstelling voor Gouden Dans en dansen onder ouderen wordt nu voor het eerst Het Danspaleis georganiseerd. Het is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. 

De PlatenDraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap en Engelse wals tot disco. Een feest van herkenning voor ouderen De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden met dansen en muziek. Het wordt maandagmiddag 1 mei van 14.00 tot 16.00 uur een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt. Kaartjes kosten 3,50 euro inclusief een drankje en zijn nu te koop via www.goudseschouwburg.nl. 

Dit project is een samenwerking tussen de Goudse Schouwburg, Kwadraad en Gemeente Gouda.