Activiteiten bij Sport• Gouda

gouda • Bij Sport• Gouda zijn in de maand mee veel activiteiten. Het Groenhovenbad bestaat 10 jaar en er is een opening van het vernieuwde voorplein. Vanaf 1 mei is het buitenbad weer geopend. Ook zijn er activiteiten van 24 april tot en met 7 mei. 

De opening van het vernieuwde voorplein is op woensdag 3 mei. Dan wordt ook gevierd dat het Groenhovenbad 10 jaar bestaat. De opening is om 13.00, daarna zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. 

Tijdens de vakantie is er onder andere een spellenkermis op woensdag 26 april, zijn er beweegactiviteiten voor kinderen met autisme op woensdag 3 mei, en is er op donderdag 4 mei het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar staan er verschillende activiteiten op het programma. Bijvoorbeeld een voetbaltoernooi voor jongens op 2 mei en een Girls Only basketbaltoernooi op 4 mei.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op de website.

q www.sportpuntgouda.nl