Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Succesvolle eerste editie Jazzpodium

Algemeen

GOUDA • Een muzikaal evenement in Gouda: Spinning Jazz Sessions. De sessies werden eerder georganiseerd in de Garenspinnerij, maar zijn nu te bezoeken in Gouda Studio’s. 

Muzikanten Arie Kuit (saxofonist) en Ruud Breuls (trompettist) mochten hun muzikale jazzkunsten in de muziektempel van Gouda Studio’s ten gehore brengen. Voor een goed gevulde zaal mochten zij ondersteund door de band van Arie Kuit de aftrap geven voor dit muzikale evenement. ‘Jazz van de bovenste plank in Gouda,’ laat de organisatie weten. 

Het tweede deel van de eerste avond werd gevuld door een swingende jam sessie waarbij muzikanten en deelnemende amateurs de gelegenheid kregen hun muzikale kunsten ten gehore te brengen. Een groep van 8 muzikanten, waarvan er 6 afkomstig waren van Bobby’s Big Band uit Capelle a/d IJssel, traden ruim 3 kwartier, belangeloos op.

Spinning Jazz Sessions heeft besloten deze avonden sowieso tot en met mei te continueren. Informatie m.b.t. de volgende jazzconcerten worden ruim voor de eerste donderdag van de maand, gepubliceerd op de website van Gouda Studio’s. Ook de entreekaarten zijn via deze website te koop.

De volgende sessie staat gepland op 2 februari in Gouda Studio’s.

Voor meer informatie of kaartjes, klik hier.