Vrijwilligersklussen bij CapelleDoet

capelle • Inwoners die andere Capellenaren graag de helpende hand willen bieden door vrijwilligerswerk kunnen zich aanmelden bij CapelleDoet.

CapelleDoet is de vrijwilligersvacaturebank van Capelle aan den IJssel. Helpen in een speeltuin, koken voor senioren, iemands tuin opknappen of administratie op orde brengen, mensen begeleiden op de duo-fiets of mantelzorgers ondersteunen. 

In de vacaturebank wordt een onderscheid gemaakt tussen vacatures waarbij eenmalig of juist vaker hulp nodig is.  Zo kunnen mensen hun talenten inzetten voor een mede-Capellenaar, want: CapelleDoet 't voor elkaar.

Diverse klussen

Momenteel staan er ruim 200 oproepen online van mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo zoekt een mevrouw hulp bij de verzorging van haar dieren, vraagt het Huis van de Wijk Oostgaarde om een assistent-beheerder voor vier tot zes uur per en zijn er mensen nodig voor het uitvoeren van kleine klusjes in huis.

Filteren

Op de site kunnen potentiele vrijwilligers zoeken op het soort vacature, de doelgroep die hulp zoekt en de periode waarover het gaat. 

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.capelledoet.nl, onder het kopje 'Ik wil helpen'. Meer informatie is ook beschikbaar via de telefoon en mail: 010 264 02 20 of vip@welzijncapelle.nu