Online training 'Leer je kwaliteiten kennen'

regio • In de workshop 'Leer je kwaliteiten kennen' worden kwaliteiten van deelnemers in beeld gebracht, net als de bijbehorende valkuilen, uitdagingen en allergieën. De workshop vindt plaats op woensdag 7 juni en kan online gevolgd worden.

Ieder mens heeft verschillende kwaliteiten. Dat maakt een individu wie hij of zij is. In deze workshop worden de kwaliteit(en) van deelnemers in beeld gebracht en ook de bijbehorende valkuilen, uitdagingen en allergieën die bij hen en hun kwaliteit horen. Samen vormen deze vier onderdelen het kernkwadrant (ontworpen door Daniel D. Ofman).

Door middel van kennis over het kernkwadrant leren deelnemers zichzelf en anderen beter kennen en kunnen zij beter zien waar bepaald gedrag vandaan komt. Als je je talenten en uitdagingen kent, heb je goud in handen.
De workshop duurt van 13:30 tot 16:00 uur en is gratis te volgen. Meer info en aanmelden:
www.luistergoud.nl/agenda


Voorleesshow met de Schuberts

capelle • Ingrid en Dieter Schubert, die samen al meer dan dertig jaar prentenboeken maken, komen op 7 juni voorlezen in de Capelse bibliotheek. Het wordt een interactieve voorleesshow waarin de Schuberts een verhaal vertellen aan de hand van prachtige illustraties. Er wordt getekend en gekletst met de kinderen. De Schuberts zijn bekend van onder meer Platvoetje, Woeste Willem en Beer & Egel. Vier van hun boeken werden door de Griffeljury bekroond met een Vlag en Wimpel. In het werk van de Schuberts komen thema’s als natuur, vriendschap en humor aan bod.

De voorleesshow is voor kinderen van 4 tot 6 jaar, en duurt van 15:00 tot 16:00 uur. Aanmelden (gratis) via www.bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl