Open sessie bij Hockey Club Capelle

capelle • Hockey Club Capelle houdt op zaterdag 27 mei een open sessie. Tijdens de HCC open sessie kunnen kinderen vanaf 4 jaar en jongeren in een gezellige en veilige omgeving kennis maken met hockey en hun vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast worden voor alle jeugdspelers van HCC Clinics georganiseerd door Dames 1 en Heren 1. De open sessie is geschikt voor kinderen van 4 tot 18 jaar en duurt van 10:00 tot 13:00. De clinic start om 10:00 uur. Iedereen die vrijblijvend kennis wil maken met hockey is welkom. Aanmelden kan door te mailen naar ledenadmin@hccapelle.nl. Enkel sportkleding en scheenbeschermers zijn nodig; een stick is te leen en een bitje is te koop op de club. Adres: Sportpark Schenkel, Capelseweg 33. 


Dutch Soccer Youth Cup bij SVS

capelle • SVS is komend weekend één van de ‘gastheren’ van de Dutch Soccer Youth Cup, een internationaal voetbaltoernooi voor jeugdteams. De openingsceremonie zal vrijdag 26 mei bij SVS worden gehouden, en op zaterdag en zondag wordt er gespeeld op diverse velden op de sportcomplexen van SVS, VVOR en Ommoord.

De Dutch Soccer Youth Cup West is een tweedaags internationaal voetbaltoernooi waaraan in de afgelopen jaren teams uit veel verschillende landen deelgenomen hebben. De openingsceremonie is om 17:45 uur op Sportpark Schenkel. Om 19:30 uur volgen de landenparade en volksliederen, waarna om 20:30 uur de openingswedstrijd SVS U13 - Sörskogens IF U13 afgewerkt wordt. Info: www.svsvoetbal.nl