Laatste week lentespeurtocht

capelle • Tot de eind van de maand kunnen Capelse kinderen (en ouders/grootouders) nog de lentespeurtocht afleggen in het Schollebos. De kinderen leren tijdens de speurtocht op speelse wijze meer over de natuur in het Schollebos. De route is zo'n twee kilometer lang. Het speurtochtboekje is op te halen bij het pannenkoekenhuis bij het Schollebos, het gemeentehuis, het Energieloket en de gemeentewerf. 


'Digitaal meedoen' in bibliotheek

capelle • Deskundige medewerkers en vrijwilligers staan meerdere keren per week klaar in de Capelse bibiliotheek om inwoners te helpen met hun digitale vragen. Als de vraag over mobiel of je tablet dan dient deze meegebracht te worden. De vragen kunnen gaan over internetten, sociale media, beeldbellen of het maken van een DigiD-account. Aan de hand van leuke filmpjes gaan de mensen oefenen hun digitale vaardigheden te verbeteren. Ze maken daarbij gebruik van laptops van de bibliotheek en bepalen zelf het tempo en waarmee zij aan de slag willen gaan. Aanmelden is niet nodig.

Telefonisch

Voor telefonische ondersteuning kunnen belangstellenden zich aanmelden bij de klantenservice van de bibliotheek. Dit kan (tijdens kantooruren) telefonisch 010 450 32 44 of per mail inlichtingen@bibliotheekaandenijssel.nl onder vermelding van: naam en telefoonnummer. Een medewerker van de bibliotheek belt dan terug.