Ronde van West voor IJsselland Z'huis

capelle • De opbrengst van de Ronde van West is dit jaar bestemd voor het IJsselland Ziekenhuis. Er wordt geld bij elkaar gelopen voor een Qwiek.up, een audiovisueel zorgondersteunend product dat patiënten helpt bij medische ingrepen en behandelingen.

De Qwiek.up is een audiovisuele belevenis tijdens zorgmomenten. Patiënten beleven hiermee minder pijn, stress en angst tijdens een zorginterventie, een medische behandeling of onderzoek. De Qwiek.up biedt de mogelijkheid om prikkels voor patiënten/cliënten te reguleren. Dit heeft een positief effect op hun welzijn en daarmee op hun gezondheid.

Daarnaast biedt de Qwiek.up zorgprofessionals de gewenste ondersteuning bij het uitvoeren van hun taken tijdens het zorgproces en bij de begeleiding van patiënten/cliënten. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit van de zorg die zij kunnen bieden en de werkdruk die zij ervaren. 

Bij de inschrijfmodule op www.rondevanwest.nl kunnen deelnemers geheel vrijwillig een bedrag doneren voor dit doel.

Inschrijving open

De vijftiende editie van de Plus ’s-Gravenland Ronde van West wordt dit jaar gelopen op dinsdagavond 15 augustus. Naast de gebruikelijke afstanden over één, twee, vijf en tien kilometer staat er dit jaar ook weer een wandeltocht van vijf en tien kilometer op het programma. De inschrijving is inmiddels geopend.

q www.rondevanwest.nl