Voorjaarsconcert in Dorpskerk op 3 juni

capelle • Het Christelijk Gemengd Koor Capelle houdt op zaterdag 3 juni een voorjaarsconcert in de Dorpskerk. Op het programma staat het oratorium “Jozef”, waarin het Bijbelse verhaal over het leven van Jozef - de zoon van Jacob - bezongen en door middel van verbindende teksten verteld wordt. In het verhaal komen thema’s naar voren zoals haat, jaloezie, intriges, verdriet, eenzaamheid, gevangenschap en honger, thema’s die zeker herkenbaar zijn in deze tijd.

Het koor onder leiding van dirigent Ad de Joode heeft vanaf het begin van dit jaar al gestudeerd op het oratorium “Jozef”, waarvan de muziek is geschreven door Marco den Toom en waarvoor Bert Noteboom en Judith Verwaard-van Beelen de teksten schreven. Aan dit concert werken een aantal musici mee: Oksana Polman (piano), Peter Koppenaal (slagwerk) en Johan Keuning (basgitaar). De rol van Jozef wordt vertolkt door Jaco van Houselt (tenor). De verteller is Albert-Jan Wink. 

Toegang: 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten bij de ingang van de kerk of vooraf, via koorleden. Aanvang: 20:00 uur, kerk open vanaf 19:30 uur.


Ontspanochtend voor ouders

capelle • In KinderLab Schenkel kunnen ouders op 30 mei terecht voor een ontspanochtend van 10:00 tot 11:00 uur. Ouders kunnen hier ook terecht voor een bakje koffie en met vragen over het ouderschap. Deelname gratis, aanmelden via de website welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl