Wandelen met PvdA Capelle tijdens ‘Laat je wijk zien’

capelle • PvdA Capelle organiseert ‘Laat je wijk zien’, een wandeling met inwoners waarbij zij kunnen laten zien wat er speelt in de leefomgeving. Op 24 mei vindt de wandeling plaats in Fascinatio.

Suggesties

Deze avond wandelt burgerraadslid Isabel Monteiro mee. De start is om 19:30 uur bij het Huis van de Wijk FascinatioFascinatio Boulevard 466. Vooraf kunnen suggesties doorgegeven worden voor locaties, zodat deze meegenomen worden in de route. Tijdens de wandeling kunnen deelnemers delen wat er speelt (negatief en/of positief). Ook voor de gezelligheid en een goed gesprek zijn inwoners van harte welkom.

De route kan ter plekke veranderd worden, dus zal altijd toegankelijk zijn voor gebruikers van een rolstoel, of een rollator en kan aangepast worden aan de wensen van de deelnemers. 

Voor het doorgeven van locaties en aandachtspunten, mail naar capelleaandenijsselpvda@gmail.com.

Aanmelden is niet nodig.


Inloop jongeren in Schollevaar

capelle • Bij Join Us kunnen alle jongeren uit Schollevaar (12-17 jaar) die zin hebben in meer sociaal contact aansluiten. Op dinsdag 23 mei is er een inloopavond in het Huis van de Wijk Schollevaar (Stationsplein 20) van 18:00 tot 20:00 uur.

Ontmoeting

Sommige jongeren hebben gewoon zin om nieuwe mensen te ontmoeten, een ander mist iemand om zijn verhaal tegen te vertellen en weer een ander is net verhuisd en kan geen aansluiting vinden. 

De jongeren gaan samen leuke dingen doen met leeftijdsgenoten en werken ondertussen aan hun sociale vaardigheden, waarbij begeleiders helpen.  

Aanmelden kan via het mailadres k.neel@welzijncapelle.nu of door te bellen naar 06 2705 0258.