‘Shanti Beautyweekend’

capelle • In Capelle vindt op 20 en 21 mei - wegens veel vraag - een gratis toegankelijk ‘Shanti Beautyweekend’ plaats. Deze wordt op beide dagen gehouden van 12:00 tot 18:00 uur in De Vijverhof (Reigerlaan 251).

Tijdens het beautyweekend kunnen bezoekers genieten van diverse beautybehandelingen zoals een voet- en onderbeenmassage, hoofd/nek/ schoudermassage, gezichtsmassage met een masker. Ook kunnen zij hun nagels laten lakken. De organisatie wil het betaalbaar houden voor iedereen: een behandeling kost daarom 10,00 tot 15,00 euro. Ook zijn er gratis lezingen en gratis workshops. Zo geeft een huisarts zaterdag om 13:30 uur een lezing over juiste voeding en bewegen. Bezoekers kunnen hun bloeddruk en zuurstofsaturatie laten meten. Daarnaast zijn er nog meer interessante lezingen. Op zondag is om 13:30 uur een lezing met als onderwerp ‘Wat is mindfulness?’ en een lezing over ademhalingstechnieken. Verder staan er diverse kramen.


Smarthulp in Middelwatering

capelle • Inwoners die vragen hebben over smartphone, laptop of tablet kunnen terecht in het Huis van de Wijk Middelwatering. Wekelijks is op donderdag 'smarthulp' van 13:30 tot 15:30 uur aanwezig. Aanmelden is niet nodig.