Capelle richt zich op nacompetitie

capelle • Het werd een gemakkelijke middag voor Capelle tegen degradant De Dijk. Geen enkele keer kwam de thuisclub in moeilijkheden en uiteindelijk stond er 6-0 op het scorebord. Helaas won Kloetinge ook en met vijf punten achterstand met nog twee wedstrijden rest Capelle vrijwel zeker alleen nog de nacompetitie om alsnog te promoveren. Het eerste doelpunt viel al snel. In de zesde minuut haalde Brian Groothuesheidkamp Joshua Kassels onderuit in het strafschopgebied. De toegekende penalty werd door Dennis van der Heijden verzilverd: 1-0. In de 39e minuut zorgde Eric Jansen met een schuiver voor de 2-0. Vlak voor rust bepaalde Dennis van der Heijden opnieuw vanaf de stip de stand op 3-0. Na de pauze scoorde Capelle opnieuw drie keer. Sander Fischer knikte de 4-0 binnen, gevolgd door twee treffers van Adaïr Vega Lopes. Voordat de nacompetitie begint wacht Capelle nog twee reguliere competitieduels tegen Poortugaal en ARC, ploegen waar men eerder simpel van won.