Spelletjesmiddag in de Capelse bibliotheek

capelle • In de Capelse bibliotheek wordt op dinsdag 16 mei een spelletjesmiddag gehouden voor senioren. De middag duurt van 13:30 tot 16:30 uur. 

Geniet van een gezellige middag vol spelletjes in de bibliotheek en ontdek nieuwe spellen met vrienden en buurtgenoten. Er zijn bordspellen en digitale spellen, waarbij vrijwilligers uitleg kunnen geven over hoe deze werken.

Spelletjes zijn niet alleen leuk, ze zorgen ook voor verbinding en interactie. Kees bijvoorbeeld speelde vroeger graag Scrabble met zijn zus. Zijn zus verhuisde naar een verzorgingshuis en miste hij hun wekelijkse speelmiddagen. Gelukkig ontdekte Kees de digitale versie: Wordfeud. Hij speelt nu niet alleen fanatiek met zijn zus, maar kan met Wordfeud ook een praatje met haar maken. Spellen zijn dus niet alleen leuk, maar kunnen ook bijdragen aan sociale contacten, zelfs op afstand.

Cadeaubon
Als extraatje ontvangen alle deelnemers aan de middag een gratis jaarabonnement op SeniorWeb ter waarde van 35,00 euro. Tussendoor zijn er korte presentaties over SeniorWeb en het digitale aanbod van de bibliotheek.

q www.bibliotheekaandenijssel.nl