Oudercursus ‘Omgaan met pubers’ bij CJG

capelle • Het Capelse Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert de cursus ‘Omgaan met pubers’, bedoeld voor ouders. De eerste bijeenkomsten vinden plaats in mei en juni, de tweede serie in oktober en november. 

Een zoon of dochter in de puberleeftijd kan heel leuk zijn. Aan de andere kant kan het ook zorgen voor spanningen en ruzies. De cursus ‘Omgaan met pubers’ kan daarbij helpen.

Tijdens de bijeenkomsten gaat het onder meer over typisch ‘pubergedrag’, het zelfbeeld, omgaan met pubers tijdens dagelijkse opvoedsituaties en verschillende opvoedstijlen.

Zes weken

De training duurt zes weken. Iedere week is er een bijeenkomst, met uitzondering van schoolvakanties.

Deze cursus is geschikt voor ouders van pubers in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar en richt zich op ouders met verschillende culturele achtergronden die meer willen weten over de puberteit, vragen hebben over de opvoeding van pubers of opvoedondersteuning willen. Deelname is gratis.

Mei en juni

De cursus vindt plaats bij het CJG aan De Linie 8 in Capelle. Eerst vindt de cursus plaats van 9 mei t/m 13 juni 2023 (iedere dinsdag), de tweede serie is van 24 oktober t/m 28 november 2023 (iedere dinsdag). 

Aanmelden: 010 24 23 200 of via het aanmeldformulier op
www.cjgcapelleaandenijssel.nl