Tweede inspiratieavond in Afscheidshuis

capelle • In navolging op de eerste succesvolle inspiratieavond in Afscheidshuis aan den IJssel organiseert Monuta Monique Maurik op 19 april de tweede editie. Zij biedt hiermee nazorg met workshops die bedoeld zijn als steun voor mensen die te maken hebben met verlies van een dierbare. 

Monique vertelt: “Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart hebben wij bijna iedere dag contact met de nabestaanden. Samen maken we in die week in het Afscheidshuis een intense periode door met de familie en hun omgeving. Wanneer de uitvaart voorbij is, houdt ons contact niet opeens op. Wij bieden ook nazorg in het Afscheidshuis, want dat is voor de nabestaanden zo ontzettend belangrijk.” Daarom organiseert Monuta Monique Maurik een aantal inspiratieavonden in het Afscheidshuis met afwisselende thema’s maar altijd op het gebied van nazorg, rouw en verlies. De toegang is geheel gratis. 

De inspiratieavond wordt verzorgd door Myrthe Bruinzeel van Spirit & Soul. Het thema van deze interactieve inspiratie-avond is; ‘Van Nabestaande naar Erfgenaam’ . Myrthe licht toe: ‘Hoe kunnen we na het overlijden van een dierbare onze blik zachtjes leren richten op het ánders houden van die dierbare? Hoe kunnen we het pijnlijke gat van gemis in ons hart weer gaan vullen met de emotionele erfenis die deze persoon heeft nagelaten en waarmee diens leven het onze heeft verrijkt? De inloop is vanaf 19:00 uur, start 19:30 uur en einde 21:30 uur. Iedereen is welkom, ook als Monuta Monique Maurik niet de uitvaart van een dierbare heeft verzorgd.

Vooraf aanmelden via info@monutamaurik.nl of 010 447 15 18.