• Eigenaar/franchisenemer Raymond Sijsens.
• Eigenaar/franchisenemer Raymond Sijsens. Foto: Annemarie van der Ploeg

‘Elke klant die hier binnenkomt is onze gast'

capelle •  Onlangs werd de showroom van Sanidirect aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel flink onder handen genomen en op 7 april vond de heropening plaats. Eigenaar en franchisenemer Raymond Sijsens is trots op het resultaat. Beide verdiepingen zijn compleet gerestyled en voorzien van de laatste trends.

"We moesten het doen met de 650 m2 die we hebben, maar de winkel is compleet gerestyled met de nieuwste concepten, die wij voeren binnen Sanidirect", legt Sijsens uit. "Diverse badkamers zijn op de schop gegaan en er zijn ook badkamers bij gekomen. De toiletopstelling is verdubbeld en bij de douchecabines is het nieuwste van het nieuwste geplaatst met op de achterwand de nieuwste tegels. We zijn vier maanden aan het renoveren geweest. We zijn altijd wel bezig geweest met kleine dingetjes maar hebben nu alles in één keer aangepakt, zodat we met de nieuwe concepten voorlopig wel verder kunnen. Op dit moment moeten we alleen de trends bijhouden, zoals er nu weer nieuwe tegels zijn. Alles staat in dezelfde ruimte, maar straalt heel veel rust uit. Boven hebben we het ook zo gemaakt dat men vanuit één oogpunt de winkel goed kan overzien. Wij zijn er zeer tevreden mee. Met Pasen hebben we hele leuke paasverkopen gehad. We kregen ook erg leuke reacties van de klanten. Elke klant die hier binnenkomt, is een gast in onze winkel."

Bij Sanidirect kan men ook terecht voor advies en losse onderdelen voor een badkamer. Er wordt zo veel mogelijk met de mensen meegedacht en de zaak heeft dan ook een negental goede aannemers die kunnen helpen met de installatie. De klant wordt compleet ontzorgd. Er wordt een 3D tekening gemaakt, een schaaltekening maar er worden ook technische tekeningen gemaakt, ongeacht of men zelf een aannemer heeft of dit via Sanidirect regelt. Wanneer er een aannemer wordt geregeld, komt deze alles nog eens nameten bij de klant.

Om te vieren dat de zaak gerestyled is, loopt er op dit moment een actie tot en met 23 april. Bij aankoop van een complete badkamer ontvangt de klant 10 procent korting en daarbij worden er onder de kopers van zo’n complete badkamer nog eens twee actiebadkamers verloot van 3495 euro. Na 23 april worden de winnaars getrokken. Dus het is echt een feestje bij Sanidirect (Hoofdweg 46A).

q www.sanidirect.nl

Annemarie van der Ploeg