Talentfestival Capelle on Stage op 30 april

capelle • Bij Capsloc (Pelikaanweg 3) vinden op zondag 30 april de showcases plaats van het 2e Capelle On Stage showcase festival. Jonge Capelse talenten tussen de 10 en 18 jaar staan die dag op het podium met muziek, dans, theater en kunst.

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC en partners Noes Fiolet Studio's, Jongerentheater?Quint, Walhallab, SKVR en Isala Theater geven jong Capels talent de kans om hun podium talent te ontdekken. Tijdens laagdrempelige workshops zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun eigen muziek, tekst, moves, of verhaal.

Iedereen hoofdact

Alle deelnemers zijn tijdens het festival de hoofdact. Zij delen het podium met de populaire Rotterdamse band Kuzko, die na afloop een spetterend concert zal geven. Het showcaseconcert is een kans om podiumervaring op te doen en op te treden voor een echt publiek, familie en vrienden. De avond wordt geopend door wethouder Rik van Woudenberg (Cultuur).

NPO

Capelle On Stage komt voort uit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) voor het inhalen van corona gerelateerde onderwijsvertragingen bij kinderen en jongeren. De gemeente Capelle heeft geld beschikbaar gesteld waardoor in schooljaar 2021/ 2022 de eerste succesvolle editie plaats heeft kunnen vinden.

De inschrijving voor Capelle on Stage is inmiddels gesloten.

Toegang voor bezoekers is gratis, reserveren is niet nodig. De inloop is vanaf 19:15 uur en het programma start 19:30 uur.

q www.capsloc.nl