Koren zingen voor Stichting Pallieter

capelle • In de Nieuwe Westerkerk zingen damesensemble Yerusha en Christelijk mannenkoor Selah op Stille Zaterdag (8 april) voor een Capels goed doel: Stichting Pallieter.

Stichting Pallieter zet zich - uitsluitend met vrijwilligers - in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk, dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. De stichting maakt zich sterk voor het welzijn van het kind (waarbij ook het gezin niet uit het oog verloren wordt) en gaan voor de ‘extra’s’ die niet uit het regulier (zorg-)budget betaald kunnen worden. De slogan is dan ook ‘Pallieter, dichtbij het gezin en het zieke kind’.
De koren worden begeleid door de Capelse organisten Huig van der Knijff en Wim de Borst op het schitterende Hendriksen & Reitsma orgel. De muziek en samenzang staan in het teken van Pasie en Pasen.

De avond wordt om 19:30 uur geopend door dominee H. Schipaanboord die ook tijdens de avond verbindende teksten uitspreekt. Vanaf 19:20 uur vindt er een inloop met samenzang plaats met psalmen en bekende paasliederen. 

De entree is 5,00 euro per persoon. Ook wordt er een collecte gehouden voor de Stichting Pallieter.

Locatie: Nieuwe Westerkerk (Valeriusrondeel 670).