• CaPassion in 2022.
• CaPassion in 2022. Foto: A. van Dalen

Paaswandelingen tijdens CaPassion

Algemeen

CAPELLE • Het evenement The Passion dat op tv uitgezonden wordt kent in ons land inmiddels een brede bekendheid. In de lijn van dit evenement zullen er op zaterdag 8 april in Capelle wandelingen gemaakt worden waarin een kruis wordt gedragen: de CaPassion. 

Vanaf drie vertrekpunten wandelen deelnemers naar het Stadsplein. Daar worden de drie kruisen samengevoegd tot één kruis. Met het kruis wordt er aandacht gevraagd voor het lijden van Jezus Christus, een gebeurtenis van lang geleden die tot op de dag van vandaag zeggingskracht heeft. 

Korte viering
Op het Stadsplein volgt een korte viering die al vooruit loopt op het Paasfeest. Na deze viering is er koffie en mag iedereen die dat wil een briefje op het kruis plakken met een gebed of een vraag. De viering begint om 12:00 uur.

Verzamelpunten voor de wandelingen: de apotheek aan de Pucinipassage, de Ontmoetingskerk (Zevensprong 4) in Schollevaar, de Molukse Bethelkerk (Banda Neira 40). Vanaf 11:15 uur verzamelen bij de startpunten, de wandelaars lopen vanaf ongeveer 11:30 uur. Iedereen van harte welkom om mee te doen.

De CaPassion is een initiatief van de Capelse kerken. Zie voor meer informatie www.capelsekerken.nl