Paasspeurtocht

capelle • In winkelcentrum 's-Gravenland kunnen kinderen de komende periode meedoen met een leuke paasspeurtocht. In de etalages van de winkels mag je op zoek gaan naar het gouden ei. Daarnaast zijn in alle etalages van de winkels in het winkelcentrum verschillende paasopdrachten verstopt, zoals eieren tellen, hazen zoeken en kuikens spotten. De deelnameflyer met opdrachten en instructies ligt bij alle winkels op de toonbank. Als deelnemers alle opdrachten hebben ingevuld en het gouden ei hebben gevonden kunnen zij de flyer met antwoorden en naam en gegevens inleveren bij Leaf Bloemen, waar er een lekkere beloning klaar ligt. Op de zaterdag voor Pasen, 8 april, is er een vrolijke haas op stelten aanwezig die de kids helpt zoeken naar het gouden ei. Verder maakt hij de allermooiste ballonfiguren. Hij is er tussen 12:00 en 16:00 uur.


Bijbelcursus voor beginners

capelle • Capellenaren die meer over de Bijbel willen weten kunnen zich opgeven voor een (beginner) bijbelcursus bij de Moriakerk in Capelle-West (Doormanstraat 12). Daarnaast worden belangstellenden uitgenodigd om een kerkdienst op eerste pinksterdag (28 mei) bij te wonen. De diensten beginnen om 10:00 en 16:00 uur, en er staan dan mensen klaar om gasten welkom te heten. Contact opnemen voor vragen en aanvullende informatie kan via Bram Blokland (06 5155 7212).


Paasrit door regio

regio • Auto- en Motorclub The Skymasters opent het rittenseizoen op zaterdag 1 april met de Paasrit. De Paasrit wordt verreden voor de Sport en Toerklasse op het Puzzelreglement Midden-Nederland. Er zijn leuke opdrachten in de rit verwerkt door de uitzetter Joop Winkel. De autopuzzelrit wordt verreden in de omgeving van Nieuwerkerk a/d IJssel en tijdens de rit houdt de Paashaas u bezig. Er is voor iedereen een verrassing bij de inschrijftafel. Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg hoe men een puzzelrit rijdt. Inschrijving van 13:00 tot 13:30 uur, in Eetcafé Rustwat, Kortenoord 1. Zie www.skymasters.nl