SVS kan zich nog steeds handhaven

capelle • Thuis tegen het zwakke Hillegersberg liet SVS een 4-1 overwinning noteren. Uitblinker Javan Hagens opende na 23 minuten de score. Nog voor rust werd de voordelige marge verdubbeld door Regienaldo Dias. De Capelse spits scoorde ook na rust, waarna de razendsnelle aanvaller Silvio van Gelderen de stand op 4-0 bracht voor SVS. Uiteindelijk lukte het de gasten nog om een eretreffer te produceren. Door de overwinning van Strijen op Alexandria'66 blijft SVS de rode lantaarndrager in de tweede klasse F. Toch zijn de concurrenten voor de rechtstreekse degradatie weer in het zicht en lijkt het erop dat de trainerswissel zijn effect heeft op met name de gretigheid en werklust van het team. Met andere woorden: de tweede klasse F is nog niet van SVS af. Komende zaterdag speelt SVS de lastige uitwedstrijd tegen koploper Sparta. De thuiswedstrijd werd destijds (onterecht) met 0-1 verloren en de Schollevaarders azen op revanche tegen de kampioenskandidaat uit Rotterdam.