• Opening van het vernieuwde D-Reizen.
• Opening van het vernieuwde D-Reizen. Foto: Jan van der Arend

Feestelijke heropening D-Reizen

capelle • Met een regen aan confetti en een schaar in het lintje werd de vernieuwde winkel van D-Reizen in de Koperwiek afgelopen zaterdag geopend. 

Bij de opening stond de winkel vol met mensen en ook buiten de winkel kwam een grote groep belangstellende samen. Het was een feestje, vindt Hakima Khachabi, reisadviseur en -expert bij de winkel. "We hadden klanten die regelmatig reizen bij ons boeken uitgenodigd, dus het was lekker druk. Wethouder Eric Faassen en Chief Retail Officer Michelle de Wit knipten het lintje door, gevolgd door confetti en een officieel proostmoment. Onze klanten kregen voor deze gelegenheid ook een kortingsvoucher van 50,00 euro voor hun volgende vakantie met D-Reizen."
"De winkel is zodanig verbouwd dat het eigenlijk een hele nieuwe winkel is geworden", aldus Hakima. "Deze vestiging was één van de oudere D-Reizen winkels, met vloerbedekking en hoge balies. Nu heeft de winkel een frisse en trendy uitstraling, waar je meteen in de vakantiesfeer komt. Aan de muur hebben wij nu een grote afbeelding met de zee, strand, ligstoelen en palmbomen. Het voelt meteen anders", aldus Hakima. "De winkel is nu ook een leukere werkplek. Daarnaast is de winkel meer open en overzichtelijk, en de reisgidsen zijn goed zichtbaar. Samen hebben wij als team veel reiservaring, dus mensen kunnen bij ons terecht voor goed advies voor reizen.”