Capelse Verbindingshuis opent op 16 maart

capelle • In het voormalige ABN AMRO bankgebouw aan de Duikerlaan opent het Capelse Verbindingshuis op donderdag 16 maart haar deuren voor alle Capellenaren. In het Capelse Verbindingshuis is iedereen van harte welkom.  

Inwoners kunnen bij het verbindingshuis terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, spreekuur voor praktische hulp en allerlei activiteiten voor en door Capellenaren.

Iedere dinsdag en donderdag is er van 9:30 tot 12:00 uur in het Capelse Verbindingshuis koffieochtend. Het doel van deze bijeenkomst is: met elkaar gezellig in gesprek komen, naar elkaar luisteren, vragen stellen over welzijn, zorg, wonen, vervoer en/of financiën en meer, en contacten leggen met anderen.

Het is ook mogelijk een thema aan de orde te stellen: Capellenaren kunnen als bezoeker uitmaken wat tijdens de koffieochtend aan de orde komt. Het is niet nodig de hele ochtend aanwezig te zijn, maar het is ook mogelijk om binnen te stappen om alleen een kop koffie te drinken.

Overige activiteiten die de organisatie op de planning heeft staan zijn de Cultuurkeuken, waarbij mensen met een kleine beurs kunnen genieten van een lunch of diner. Daarnaast (stoel)yoga, meditatie, multiculturele bijeenkomsten, gezondheid en spiritualiteit, sportdansen en theaterworkshops. 

Adres: Duikerlaan 260 in Capelle (voormalig ABN/AMRO kantoor).