Gratis kennismaking HCC

capelle • Bij de Capelse hockeyvereniging HCC begint het veldseizoen in het weekend van 11 en 12 maart. Geinteresseerden kunnen gratis kennismaken met de hockeysport en de club.

Met 17 competitie teams beloven het voor HCC sportieve en gezellige weken te worden op het sportcomplex. Enkele jeugdteams zijn gepromoveerd en kunnen aanmoediging gebruiken. Maar er is ook ruimte voor nieuwe sporters van alle leeftijden, van kinderen tot senioren. Voor iedereen die sportief is en altijd al wilde hockeyen is er in maart een mooie aanbieding: gratis meedoen aan de hockeyschool waarbij deelnemers alle grondbeginselen van het hockey leren. Aanmelden kan via ledenadmin@hccapelle.nl. Activiteiten voor de maand maart zijn verder Glow in the Dark hockey voor jeugd en borrelavond voor de ouders (10 maart), derde vrijdag van de maand borrelavond (17 maart).

Adres HCC: Capelseweg 33 in Capelle. Volg de club ook op Instagram: @hccapelle of Facebook: Hockey Club Capelle.


Thema-lezing over levenstestament

capelle • Bij Ondersteuningscentrum De IJssel (De Linie 1E) wordt donderdag 16 maart een thema-lezing gegeven over het levenstestament. In een levenstestament leggen mensen vast wie belangrijke beslissingen voor hen mag nemen als zij dat zelf niet meer kunnen. 

Van 14:00 tot 15:30 uur, toegang gratis. Aanmelden (ten minste 24 uur van tevoren) via info@inloophuisdeijssel.nl of 010 737 0069.