Training ‘Krachtige Vrouwen''

capelle • Tijdens of na een relatie krijgen sommige mensen te maken met geweld. Voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in een relatie, start op 23 maart de training Krachtige Vrouwen.

De training Krachtige Vrouwen is voor vrouwen die een gewelddadige partner hebben (gehad). Geweld kan betekenen slaan of schoppen, maar ook vernederen, bedreigen of seksueel geweld. In de training staan de deelnemers stil bij het doorbreken van de geweldspiraal, veiligheid (ook voor de kinderen in de relatie) en het gezinssysteem. Ook leren de cursisten bijvoorbeeld hoe ze hun sociale netwerk kunnen versterken, om kunnen gaan met boosheid en beter voor zichzelf kunnen opkomen.

De training vindt plaats op donderdag 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april, en 11 mei 2023 (telkens van 18:30 tot 21:00 uur). Er staat een tweede training gepland, die op 19 september start. Aanmelden, meer informatie, of op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende training? Mail naar aanmelding@welzijncapelle.nu of bel 010 707 4900 (werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur). Zie ook www.welzijncapelle.nu/krachtige-vrouwen. 

Mannen en huiselijk geweld
Mannen die slachtoffer zijn geweest van geweld binnen een relatie en ondersteuning willen, kunnen contact opnemen met het Aanmeldbureau van Welzijn Capelle, aanmelding@welzijncapelle.nu of 010 707 4900. Dat geldt ook voor mannen die huiselijk geweld plegen en hulp willen om uit de geweldsspiraal te komen.