Plaatsen vrij bij assertiviteitstraining

capelle • Welzijn Capelle houdt in maart en april een assertiviteitstraining en er zijn nog plaatsen vrij. 

Zelfvertrouwen is handig. Voor op het werk, maar ook in de omgang met vrienden, familie of een partner. Als mensen zeggen wat ze denken of belangrijk vinden, helpt ze dat om voor zichzelf op te komen en te krijgen wat ze willen. Maar niet iedereen vindt dat even makkelijk. 

Deelnemers aan de assertiviteitstraining gaan oefenen om zich op een zelfverzekerde manier te uiten. Op hun werk, maar ook privé.

Jezelf beter leren kennen
Deelnemers aan de assertiviteitstraining werken bijvoorbeeld met kernkwaliteiten, communicatietechnieken en zelfreflectie. Ook oefenen ze met feedback geven, omgaan met verwijten en de eigen grenzen bewaken. Trainer Vivian Coelho: ‘Door deze training begrijp je je eigen houding en stijl van communiceren beter. Je gaat ook kijken naar je eigen blinde vlekken. Jezelf beter leren kennen geeft meer zelfverzekerdheid.’\

Vanaf 18 jaar

De training is voor iedereen vanaf 18 jaar. Vooraf krijgen deelnemers een korte telefonische intake, zodat de training op maat is. De assertiviteitstraining vindt plaats op de dinsdag van 9:30 tot 12:00 uur. De data zijn 7, 14, 21 en 28 maart, en 4 en 11 april. 

Aanmelden

Voor info en aanmelden - ook voor wachtlijst voor volgende training die 6 juni start: mail naar aanmelding@welzijncapelle.nu of bel 010 707 49 00 (werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur).

q www.welzijncapelle.nu