Capelle valt tegen in ’s-Gravenzande

’s-Gravenzande • Capelle is zijn leidende positie in de tweede periode kwijtgeraakt door een teleurstellende 0-0 in en tegen 's-Gravenzande. Voor rust waren de Slotheren nog licht dominant en kregen en kansen om de score te openen, na de pauze was er van het overwicht niets meer over en was het de thuisclub die de baas was. In de 60e minuut kwam Capelle goed weg toen een inzet van 's-Gravenzande-speler Yuri Westhoff de binnenkant van de paal raakte. Ook Twan van Meerten was akelig dicht bij een doelpunt. In de 88e minuut was hij dichtbij een doelpunt, maar Capelle-keeper José Almeida - hij kwam de geblesseerd geraakte Marc van Splunter aflossen - redde spectaculair met zijn linkerbeen.


Nieuwe aanwinsten op sportpark 't Slot

capelle • Fanny Waandels speelt komend seizoen bij vierdedivisionist vv Capelle. Hij zette onlangs zijn handtekening onder een verbintenis. Waandels komt momenteel uit voor SC Feyenoord. Hij speelde eerder voor TAVV Ter Aar, Jodan Boys en Noordwijk. De Slotclub heeft zich daarnaast versterkt met doelman Winston Luijs (VVSB) en linker-centrale verdediger Rinaldo da Luz (Spartaan ’20). Deze jonge spelers krijgen ruim de tijd om zich te kunnen ontwikkelen als basisspelers van het hoofdmacht.


VCN-heren sluiten af met overwinning

capelle • VCN maakte het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Prima Donna Kaas/Huizen na twee gemakkelijk gewonnen sets wel erg spannend, maar wist de vijfsetter toch winnend af te sluiten. De mannen van coach Van Hal eindigen hiermee op een 9e plaats en houden Talentteam Papendal, Taurus en ZVH achter zich. Volgende week beginnen de Capelse volleyballers aan het laatste gedeelte van het seizoen in de B-poule. De posities uit de eredivisiepoule worden daar in meegenomen. Dit betekent dat VCN op een derde plek begint met twee punten.