• Jelmer de Moed.
• Jelmer de Moed. Foto: Emilie Schaefer

Stermusici in het Van Cappellenhuis

capelle • Klarinettist Jelmer de Moed en pianist Rik Kuppen geven op zondag 19 februari een concert in het Van Cappellenhuis. Beiden wonnen belangrijke muziekprijzen en traden al op televisie op.

Jelmer de Moed en Rik Kuppen geven van 15:00 tot 17:00 uur een concert in het Van Cappellenhuis.

Zowel Jelmer als Rik won belangrijke muziekprijzen en zij treden al op in de grootste zalen van Nederland, tijdens het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht van Janine Jansen en op andere plaatsen. Ook werden zij opgemerkt door de samenstellers van het project “AVROTROS presenteert”, waarvoor de meest opmerkelijke en beste jonge musici worden uitverkoren. Ze mochten een cd opnemen en zijn regelmatig te horen en zien op radio en tv. Jelmer de Moed en Rik Kuppen zijn al jaren een vast duo. Ze hebben elkaar op concerttour door Mexico ontmoet en sindsdien vele concerten gespeeld en projecten geïnitieerd. Ze waren te gast in het tv-programma Podium Witteman en in december 2019 debuteerden ze bovendien op het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht van Janine Jansen.

Op 19 februari spelen zij werken van onder anderen klassieke componisten als Debussy, Poulenc, Schumann en Mozart. De entree bedraagt 18,00 euro, Vrienden van het Van Cappellenhuis betalen 15,00 euro en jongeren 9,00 euro (incl. drankje). Nadere informatie en kaarten: www.vancappellenhuis.nl.