• CardioBoxing: in een fijne sfeer werken aan je fitheid.
• CardioBoxing: in een fijne sfeer werken aan je fitheid. Foto: Wijntjesfotografie.nl

CardioBoxing Capelle is er voor iedereen

capelle • Plezier maken, afvallen, aan je conditie werken en bokstechnieken leren; bij CardioBoxing Capelle krijg je het allemaal mee in de lessen van Ricardo Belliot en Wesley Pieper.

CardioBoxing Capelle bestaat inmiddels vijf jaar en telt momenteel zo'n vijftig enthousiaste deelnemers. "Als je hier eenmaal je eerste stap gezet hebt, dan wil je niet meer weg,", glimlacht Ricardo Belliot. "Zo'n uurtje training is voor iedereen hartstikke prettig, zélfs al kom je hier met een matige conditie en nu bokservaring binnen. We maken het voor alle deelnemers aantrekkelijk op hun eigen niveau. Met als resultaat dat je je al snel een stuk fitter gaat voelen en op speelse wijze van overgewicht af kan komen."
Sporten bij CardioBoxing is niet alleen leuk, maar ook veilig, weet Wesley Pieper. "Tijdens de lessen worden diverse elementen van het boksen gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie te verbeteren. We leren de deelnemers de technieken uit het boksen aan, werken flink aan de conditie en motiveren iedereen op een aangename manier om door te zetten. In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om fysiek contact tussen deelnemers. Zo zullen we nooit sparren in onze lessen. Wij staan voor Fun, Conditie, Techniek, Afvallen en Kracht."

Het was Wesley Pieper die destijds met CardioBoxing Capelle begon. Drie jaar geleden kreeg hij versterking van Ricardo Belliot. "Het CardioBoxing-concept is ooit in Dordrecht uitgerold door mijn zwager," vertelt de in Capelle geboren en getogen Belliot. "Inmiddels zijn we in meerdere steden en dorpen actief. We vinden het belangrijk dat onze leden zich echt thuis voelen en CardioBoxing als een club ervaren; want dát is wat wij graag willen uitstralen. Hoe? Door een prettige, gemoedelijke sfeer tijdens de trainingen en door speciale activiteiten te organiseren, zoals een gezellig en sportief weekeindje weg, een trainingsweek met iedere dag les en extra aandacht voor voeding. En uiteraard zijn er de lessen op de maandag-, woensdag- en donderdagavond en zaterdagochtend aan het Maria Danneelserf 22 in Capelle-Schollevaar. Wil je het een keer proberen, stap dan binnen en draai een proefles mee. Voor meer info: www.cardioboxing.nl of 06 1111 0031.

Jan Timmer