Bridgeclub NRBC Capelle: ‘Leer Bridge en maak vrienden’

capelle • Bridgeclub NRBC Capelle organiseert weer de beginnerscursus ‘Start met Bridge’. De auteur van het lesmateriaal, tevens professioneel docent bij de Nederlandse Bridgebond Jacques Barendrecht, is docent. De cursus start op 6 maart van 19:30 tot 22:00 uur en duurt twaalf avonden. De kosten bedragen 80 euro (exclusief cursusboek). De cursuslocatie is Sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261. 

Bridge is niet alleen gezellig, maar het scherpt ook de geest, houdt de speler fit en er ontstaan nieuwe vriendschappen. Deelnemers krijgen de gelegenheid om (gratis) kennis te maken met de club, die op de dinsdagavond bridget. Meer informatie via Frits Mulder: 06 3492 5395.


Avond over leven met hersenletsel

capelle • Het Praatatelier houdt op dinsdag 14 februari een thema-avond over het onderwerp ‘Leven met hersenletsel, de draad weer oppakken'. Op deze avond bespreken de organisatoren de mogelijkheden voor behandeling en begeleiding van mensen met hersenletsel, de mogelijkheden van het Hersenletsel Afasiecentrum, de Dagactiviteiten en het Praatatelier. Ervaringsdeskundigen delen hun verhaal. Zij - en de aanwezige professionals - beantwoorden ook graag vragen. 

De avond is bedoeld voor mensen met hersenletsel en hun naasten, familie, vrienden en kennissen van iemand met hersenletsel, andere geïnteresseerden, belanghebbenden en professionals. De avond wordt gehouden bij De Zellingen, locatie Dagactiviteiten De Baronie, Baronie, 326 (aula), van 18:30 tot 20:30 uur. Van tevoren mee-eten is ook mogelijk, van 17:00 tot 18:15 uur. De avond is gratis. Voor het eten wordt een bijdrage van 7,50 euro gevraagd. Aanmelden kan via info@praatatelier.nl of 06 3304 0886 (vermeld voorkeur voor wel of niet mee-eten).


Kleurwedstrijd

capelle • Capellenaren kunnen tot 11 februari meedoen met een kleurwedstrijd. Zij maken daarbij kans op een prijs. De kleurplaat is af te halen bij het gemeentehuis, Kinderlabs, Huizen van de Wijk en de Bibliotheek aan den IJssel of te downloaden via www.capelleaandenijssel.nl/valentijn.