De IJssel zoekt gastvrouwen en -heren

capelle • Ondersteuningscentrum De IJssel, centrum voor leven met en na kanker in de regio, is op zoek naar gastvrouwen en -heren. 

Mensen die een paar uurtjes vrij hebben per week en vrijwilligerswerk willen doen dat ‘er toe doet’, kunnen zich aanmelden. 

In het centrum kan iedereen terecht die met kanker is geconfronteerd. Voor een kopje koffie/thee een luisterend oor, maar ook om lotgenoten te ontmoeten, te komen luisteren naar een lezing door een deskundige, of meedoen aan workshops zoals, beweegfit, wandelen, stoelyoga en meer.

Gastvrouwen of -heren zijn de drijvende kracht in de huiskamer, verwelkom de gasten, serveren een kopje koffie en luisteren naar de verhalen die de gasten willen delen. Per dagdeel zijn twee gastvrouwen/-heren actief. Zij krijgen handvatten aangereikt via de toerustingscursus, die verplicht is en gegeven wordt door onze koepelorganisatie IPSO. Verder is er ondersteuning van manager Saskia Kok. Bel voor een afspraak met Saskia op 010 7370 069 of kom langs om koffie te drinken en de sfeer te proeven op : maandag van 13:00 tot 16:00 uur, woensdag en donderdag tussen 10:00 tot 16:00 uur en vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur.