• Micah, deelnemer tijdens de eerste editie van Capelle on Stage.
• Micah, deelnemer tijdens de eerste editie van Capelle on Stage. Foto: Capsloc

Capelle On Stage begint 5 februari

capelle • Het showcase festival voor Capels talent begint vanaf zondag 5 februari weer. Kinderen en jongeren van 10 tot en met 18 jaar kunnen kennismaken met muziek, dans, theater en kunst. Onder professionele begeleiding krijgen ze de mogelijkheid om zondag 30 april een showcase te geven op het podium van CAPSLOC tijdens het festival. Tijdens de workshops wordt er veel aandacht besteed aan het voorbereiden van een goede presentatie.

Tijdens laagdrempelige workshops kan de jeugd aan de slag met hun eigen muziek, tekst, moves, of verhaal. Zo wordt de deelnemers voldoende kennis geboden om een goede showcase te geven. Deelname aan de showcase is vrijblijvend. Vanuit CAPSLOC worden er extra workshops verzorgd die discipline-overstijgend zijn, ter ondersteuning en voorbereiding van de showcase. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘podium voorbereiding' of ‘hoe promoot je jezelf en je merk'. Deze festivaleditie heeft niet alleen een showcase-evenement aan het eind, maar ook audio/visuele opnames halverwege het workshoptraject. Er wordt een mixtape gemaakt met de hulp van professionals, die 30 april op de showcase wordt gepresenteerd.

Plezier, jezelf mogen zijn en elkaar ondersteunen staan centraal. Meedoen aan de workshops en het Showcase Festival is gratis en ervaring is niet belangrijk. Meedoen kan individueel of met een groep van max. 5 personen. Info en inschrijven: www.capelleonstage.nl.