'Rentmeesters tijdens de stikstofcrisis'

TRICHT • De ChristenUnie houdt op maandag 9 januari in gebouw Leidsche Hoeven in Tricht een thema-avond over ‘Rentmeesters tijdens de stikstofcrisis’. 

Tijdens de thema-avond leveren de volgende sprekers hun bijdrage over dit onderwerp: Dirk Vreugdenhil, fractievoorzitter van de ChristenUnie in Gelderland, Ben Haarman, bestuurslid van land- en tuinbouworganisatie LTO, ecoloog Henk van Ziel en ChristenUnie-Tweede Kamerlid Pieter Grinwis. Gespreksleider Doekle Terpstra voelt ze aan de tand en legt vragen uit de zaal aan hen voor. Aan de orde komen vragen als: hoe kunnen we in deze crisis weer werken aan vertrouwen tussen betrokken partijen? Hoe kunnen partijen in onze regio verantwoordelijkheid nemen? Hoe kan het thema ‘rentmeesterschap' hierbij helpen? Hoe krijgen we belangrijke bouwprojecten toch in beweging? En hoe maken we een keuze uit de vele oplossingen die worden onderzocht?
De organisatie van de thema-avond is in handen van ChristenUnie Gelderland en ChristenUnie West Betuwe. Het adres van gebouw Leidsche Hoeven is Oude Hoevenseweg 8a in Tricht. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De toegang is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00u. Meer informatie bij Fred Temminck, fractievoorzitter van CIU West Betuwe, bereikbaar via zijn e-mailadres Fred.temminck@gemeenteraad.westbetuwe.nl of via zijn mobiele nummer 06 52583077.