Start Haaftensch Mannenkoor

haaften • Op donderdagavond 5 januari '23 zal de eerste repetitie van het Haaftensch Mannenkoor plaatsvinden in gebouw De Burcht van Haeften aan het Vredeplein 1 in Haaften. De repetitie duurt van 19.45 uur tot ongeveer 21.45 uur. Nieuwe leden zijn welkom. "We laten ons graag verrassen", zegt Marinus van Kerkhof, bereikbaar via Pauwenkamp 48, Haaften (0418591704).


Bingo Ophemert

ophemert • Op vrijdag 6 januari wordt in gebouw De Keijsershof in Ophemert bingo gespeeld. De zaal gaat open om 19:30 uur. 


Film Close bij LingeFilm

geldermalsen • Filmtheater LingeFilm start het nieuwe jaar op vrijdag vanaf 20:30 uur en woensdag 11 januari vanaf 20:00 uur met een regelrechte aanrader: de even oogstrelende als aangrijpende film Close.  Close vertelt het verhaal van de vanzelfsprekende, intieme vriendschap tussen de twee jongens Léo en Rémi. De twee spelen vrolijk in een wereld waar alleen zij de regels kennen. Ze zijn onafscheidelijk, tot de genadeloze dynamiek van de middelbare school hun vriendschap drastisch op de proef stelt. De twee worden uit elkaar gedreven, met verdriet en onbegrip tot gevolg.