Dolf Jansen en meer in de Agnietenhof

tiel • In Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof staan weer allerlei activiteiten op het programma. 

Een greep uit de evenementen die plaatsvinden van dinsdag 29 november tot en met vrijdag 2 december.

Dolf Jansen 

Donderdag 1 december om 20.00 uur staat Dolf Jansen op de planken. Alles wordt tegenwoordig binnen tien minuten bij ons thuis afgeleverd. Flitsbezorgd dus, en dat doet Dolf Jansen ook in zijn oudejaarsvoorstelling. In honderd minuten maakt hij chocola van het jaar dat begon tussen lockdown en vrijheid, en via oorlog in Europa naar ander grensoverschrijdend gedrag. 

Amsterdam Klezmer Band 

Vrijdag 2 december om 20.00 uu, terug van weggeweest: De Amsterdam Klezmer Band. Al 25 jaar verzorgt het klezmergezelschap van Nederland bruisende dansfeesten. In Some Kind of Golem hoort men rijk nieuw repertoire, van melancholie tot opzwepende klezmer. Als een geslepen diamant met vele kanten, theatraal versterkt door de visuele inbreng van duivelskunstenaar Martin Draax. De zeven eigenzinnige en virtuoze muzikanten vertellen, ieder vanuit een eigen perspectief, het collectieve verhaal van de band. 

Kluun, Verdonschot & Liveband

Vrijdag 2 december om 20.00 uur kan men luisteren naar Bruce & Wij, over de liefde voor Bruce Springsteen. Aangevoerd door een energieke liveband, met glansrollen voor Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk, delen de vrienden Kluun en Leon Verdonschot het verhaal over hun band met The Boss. Samen met hun vriend Art Rooijakkers reizen ze de hele wereld over om hun held live te zien spelen.

Reserveren en info: www.
agnietenhof.nl of 0344 673500.