Soundmixavond in Stadscafé Hexagon

tiel • Muzikale gasten staan komend weekend centraal in Stadscafé Hexagon. Op zaterdagavond 3 december heeft Stadscafé Hexagon in Tiel weer een soundmix- en karaokeavond gepland.

De avond begint om 21.00 uur en de aanwezigen mogen zelf de eigen muziek (backingtrack) meenemen. Dat kan op een memorystick of een cd. Anders kan men kiezen uit de aanwezige karaokemuziek. Het is zelfs mogelijk dat men zichzelf met een instrument begeleidt. Ook een eigen instrument kan mee versterkt worden.

Alle nummers mag menop het podium brengen, behalve Nederlandstalige feestmuziek. Vooraf opgeven is niet nodig. Dde avond duurt tot 01.00 uur en dat geeft voldoende tijd voor iedereen om zijn of haar zangtalent te tonen.
Hexagon gaat verder met de bluesjamssies. Op zondagmiddag 4 december, vanaf 16.00 uur kan iedere muzikant aansluiten. Nu is Youri Vuurman uit Druten de leading man. Jarenlange ervaring heeft de organisatoren doen besluiten om op zijn verzoek de bluesjamsessies weer op te starten. Op het podium staat een gitaar- en een basversterker, een compleet Sonor drumstel en een Nord Stage 2 elektrische piano. Men kan natuurlijk een eigen gitaar meenemen en eventueel een eigen versterker. Ook staan er diverse podiummonitoren opgesteld en is er een goede PA-aanwezig.

Iedereen is welkom om langs te komen en mee te spelen. De jamsessie duurt tot 19.00 uur.
Kijk op www.hexagontiel.nl/agenda om alle activiteiten te volgen. In Stadscafé Hexagon zijn alle muziekactiviteiten gratis te bezoeken.

q hexagontiel.nl