• Kaarten zijn te koop via de website www.muziekinburen.nl
• Kaarten zijn te koop via de website www.muziekinburen.nl Foto: stock123RF.com

Kerstconcert Kobra Ensemble in Sint Lambertuskerk

Algemeen

BUREN • Het Kobra Ensemble brengt op zaterdag 10 december in de Sint Lambertuskerk in Buren vanaf 20.15 uur een programma met hartverwarmende kerst- en wintermuziek. De zeven zangeressen van het ensemble, elk met een andere muzikale achtergrond, hebben een programma samengesteld met de mooiste, vrolijkste en (on)bekendste kerstliederen uit alle windstreken. 

De bezoekers gaan - a capella - volksliederen horen over donker en licht, klassieke ‘carols’ en jazz-arrangementen. Het Kobra Ensemble is niet eenkennig als het gaat om muziekkeuze. In hun programma’s laten ze een grote diversiteit aan muziekstijlen horen. Kobra werkt vanuit de overtuiging dat dingen niet eenvormig hoeven te zijn om bij elkaar te passen. 

Theatraal
Wat de zeven zangeressen bindt, is hun liefde voor meerstemmige muziek. Ze kleuren hierbij liever niet binnen de lijntjes. Ze zijn klassiek geschoold, maar samen verkennen ze - nieuwsgierig - allerlei muzikale richtingen en schuwen daarbij ook het theatrale niet.

Kaarten zijn te koop via de website www.muziekinburen.nl of, zolang de voorraad strekt, aan de deur. De kerk gaat een half uur voor aanvang open. De kachel staat een graadje lager, dus een warme jas of  een dekentje wordt warm aanbevolen.

Info: www.kobraensemble.nl