J.P. van Woerekom al 25 jaar beëdigd makelaar

tiel • Jan Pieter van Woerekom van Rozenhage Makelaardij in Tiel is al 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur. Op 12 november 1997 werd hij door de rechtbank in Zwolle beëindigd als makelaar in roerende goederen. 

'Een hele bijzondere prestatie', aldus de NVM, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. De NVM heeft aan de titel 'makelaar' altijd veel belang gehecht. De vereniging kent strenge, strakke regels en procedures voor haar leden. Het is dan ook een prestatie en een eer om 25 jaar beëdigd makelaar te zijn. Daarom overhandigt de NVM aan leden die deze mijlpaal bereiken het makelaarsstafje.
Jan Pieter nam dit stafje en de bijbehorende oorkondes tijdens een feestelijke bijeenkomst, afgelopen vrijdag, in ontvangst van een NVM-delegatie. En Jan Pieter is niet alleen 25 jaar makelaar en taxateur, hij is inmiddels ook bijna net zo lang actief in Tiel en de Betuwe. Hij begon als directeur bij de vestiging van Schoeman Makelaars in Tiel. Vlak daarna nam hij dit kantoor over en ging hij verder onder de naam Rozenhage Makelaardij. De bedrijfsnaam is gebaseerd op de naam van het toenmalige kantoorgebouw Rozenhage aan de Stationsstraat 23 in Tiel. Rozenhage Makelaardij is daarmee als kantoor al bijna vijftig jaar actief in Tiel en wijde omstreken.

Enorm netwerk

Hoewel Rozenhage Makelaardij zich jarenlang op woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij én taxaties heeft gericht, lag Jan Pieters hart altijd bij de zakelijke markt. Hij heeft dankzij deze focus een enorm netwerk opgebouwd van bedrijven en ondernemers in de regio, dat hij graag inzet voor zijn opdrachtgevers. Hij kent de omgeving als zijn broekzak en weet waar hij over praat. Hij heeft altijd de laatste informatie over bedrijfspanden, wensen van verkopers, verhuurders en zoekers. Deze kennis helpt bij het vinden van de juiste match voor zijn klanten. Sinds 2020 richt Rozenhage Makelaardij zich volledig op de zakelijke markt. Het huidige team bestaat uit vijf personen die zich kenmerken door een persoonlijke en realistische aanpak.