• Een scholekster in Europa's drukste havengebied.
• Een scholekster in Europa's drukste havengebied. Foto: aangeleverd

‘Souvenirs’ en film ‘Zee van tijd’ in Agnietenhof

Algemeen

TIEL • In de Kleine Zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof draait zowel op dinsdag 22 als op woensdag 23 november om 20.30 uur de film ‘Zee van tijd’. En er zijn meer voorstellingen, deze week.

De film: Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ‘80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt.

Karin Bloemen
Karin Bloemen komt donderdag met ‘Souvenirs’ naar de Agnietenhof. Bloemen brengt haar show vanaf 20.00 uur in de Rabozaal. In ‘Souvenirs’ haalt Bloemen de bezem door haar huis én haar hoofd. Want een mens verzamelt wat in een leven: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, spullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op. Ze stormt door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk!

‘Wild Port of Europe’ draait donderdag 0m 20.30 uur in de Kleine Zaal. De natuurdocumentaire gaat over de dieren die in het drukste havengebied van Europa leven: egels, bunzingen, kleine mantelmeeuwen... Zélfs zeehonden en exotische wolhandkrabben.

Meneer Monster is zaterdag om 14.00 uur in de Rabozaal te gast met de ‘Waanzinnige Boomhut’. Het betreft een ‘volkomen geschifte’ familievoorstelling naar de mega populaire bestseller

‘Before After’

De musical ‘Before After’,met Coen Bril en Desi van Doeveren, is zaterdag om 20.00 uur in de Kleine Zaal te ondergaan. ‘Before After’ is een hedendaagse, intieme musical met live-muziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. 

Als Ami en Ben elkaar tegenkomen op een prachtige heuvel, herkent zij hem meteen als haar grote liefde die ooit plotseling uit haar leven verdween. Maar Ben herkent Ami niet. Sterker nog, hij herinnert zich níets meer van voor zijn auto-ongeluk. Hij weet zelfs niet wie hij was. Lukt het de twee om opnieuw te beginnen? 

Reserveren/info: www.agnietenhof.nl.