• Stone was op zoek naar een beloningsysteem voor zijn klanten.
• Stone was op zoek naar een beloningsysteem voor zijn klanten. Foto: aangeleverd

FlipPas-punten sparen bij Stoneyskitchen

Algemeen

TIEL • Moluks Surinaams eten én FlipPas punten sparen. Heerlijk nieuws, want vanaf nu sparen gasten van Stoneyskitchen aan het Hoogeinde in Tiel ook FlipPas punten. 

Stone, de eigenaar van dit restaurant, was op zoek naar een beloningsysteem voor zijn klanten en kwam uit bij de lokale FlipPas.

Verwennerij
Stoneyskitchen is al bijna een jaar gevestigd aan het Hoogeinde. Het restaurant heeft ondertussen een flinke klantenkring opgebouwd. Als je bij Stone binnenloopt, dan komen de heerlijk kruidige geuren je tegemoet; een echte verwennerij voor je smaakpapillen.

Stone maakt alles zelf en serveert typisch Moluks Surinaamse gerechten, zoals rendang, ayam manis, bakkeljauw en Surinaamse kouseband. Daarnaast maakt hij Urbanfood (streetfood), zoals heerlijke kalfsspareribs, lamskoteletten en broodje bal. Bovendien zijn alle gerechten gemaakt van honderd procent halal vlees. 

Bezoekers kunnen de gerechten ter plekke opeten in het sfeervol ingerichte restaurant óf afhalen en thuis opwarmen. Ook voor feestjes is Stoneyskitchen in te schakelen voor een bijzonder Moluks-Surinaams buffet.

Vanaf de lunch
Stoneyskitchen is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf de lunch, van 12.00 tot 20.00 uur.
Over de FlipPasDe FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen of bij speciale acties.

Parkeergeld betalen
Met de FlipPas kan op diverse plekken in de binnenstad, waar vooraf betalen geldt, parkeren worden betaald. Op www.flippas.nl staat wie de deelnemers zijn en waar de pas gekocht en gebruikt kan worden.