Open Dag ROC Rivor op 24 november

tiel • Op donderdagavond 24 november kunnen leerlingen weer kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag. 

In Tiel en Geldermalsen zijn belangstellenden van 18.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom op de locaties.
Op de open dag kunnen belangstellenden de sfeer proeven en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Tijdens de avond is het ook mogelijk om aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen

Geïnteresseerden kunnen op de open dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. Ook kunnen zij-instromers zich laten informeren over het aanbod binnen Leven Lang Ontwikkelen waarbij om- en bij-scholingstrajecten worden toegelicht. Tevens kan men hier terecht voor diverse Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden

Tijdens de Open Dag wordt er gewerkt met tijdsloten voor binnenkomst om de drukte te verspreiden. Aanmelden kan via www.rocrivor.nl/opendag