Andrea Deelstra verzorgt loopclinic

maurik • Zevenvoudig Nederlands kampioene en tweemaal Olympisch marathon-deelneemster Andrea Deelstra komt op woensdag 23 november naar Maurik. Om 18.30 uur verzorgt zij bij het Vitaal Sportpark een loopclinic voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Actieve loopliefhebbers die een training van een Olympisch atlete willen volgen, kunnen zich - zolang er plek is - opgeven. 

Presentatie

Na de loopclinic geeft Andrea Deelstra in sporthal Lignum, bij Vitaalclub Juliën, een presentatie met als kop 'De Sleutel tot Succes'. Andrea Deelstra wordt veelvuldig door bedrijven gevraagd om haar inspirerende verhaal te komen vertellen. Net als ondernemen gaat het ook bij topsport met vallen en opstaan. En wát maakt het dat jij succesvol wordt? 

Lange adem

Als marathonloper gaat het om 'de lange adem', afzien, grenzen verleggen en mentaal ijzersterk zijn. Al deze kernwaarden, plus het talent en het harde trainen, zorgen ervoor dat je tot de happy few kunt horen die al voor de derde keer aan een Olympische marathon kunnen deelnemen. 

Kern

Andrea gaat een ieder meenemen in haar verhaal en komt tot de kern waar het eigenlijk om gaat. Zij gaat ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van de avond enthousiast en vol energie huiswaarts keert. Zo zorgt ze voor nieuwe inspiratie. Gratis opgave voor beide onderdelen is mogelijk via www.julien.fit.