Agnietenhof: van Freek de Jonge en 'Boiling Point' tot Cesar Zuiderwijk

tiel • In schouwburg en filmtheater Agnietenhof draait vandaag (dinsdag) en woensdag in de Kleine Zaal om 20.30 uur de film 'Ticket to Paradise'. Dit is een ouderwets fijne romantische komedie met Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrol. Als exen kunnen Georgia (Roberts) en David (Clooney) elkaar niet luchten, maar één ding hebben ze gemeen: ze willen voorkomen dat hun dochter dezelfde fout begaat als zijzelf jaren geleden.

Het overige programma is minstens zo interessant, want Freek de Jonge is komende woensdag met zijn cabaretprogramma  'De Schreef' vanaf 20.00 uur actief in de Rabozaal. De Jonge lijkt alleen maar productiever te worden. Hij is bijna tachtig, maar de voorstellingen, optredens en boeken blijven os om de orgen vliegen. In De Schreef speelt hij een roekeloze oude man, die wars van wetten en conventies in een waanzinnig geworden wereld heeft gekozen voor barsten om niet te hoeven buigen.
De film 'Boiling Point' draait komende donderdag om 20.30 uur in de Agnietenhof. Andy Jones is een charismatische en veeleisende chef-kok van een populair en luxe restaurant in Londen. Het verhaal speelt zich af in de keuken op wat misschien wel de drukste avond van het jaar is.

Dire Straits

Liefhebbers van Dire Straits komen vrijdag vanaf 20.00 uur in de Rabozaal aan hun trekken met de Brothers in Band, The best of Dire Straits.  
Vrijdag om 20.00 uur is het óók tijd voor Fuse 10 jaar, in de Kleine Zaal. Het Amsterdamse klassieke ensemble is jarig. De formatie viert dat met muziek en anekdotes uit de begintijd, bijzondere covers, vergeten stukken en hoogtepunten uit hun televisieoptredens.
Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk is zaterdag vanaf 20.00 uur met 'De naakte waarheid' te ondergaan in de Kleine Zaal. Na vijftig jaar Golden Earring, talloze tours over de hele wereld en vijf solotheatervoorstellingen, is Cesar Zuiderwijk een vat vol levendige verhalen en drumpartijen. In 'De naakte waarheid’ komt het allemaal voorbij. Bezoekers kunnen zich voorbereiden op goede tips, ingenieuze drumtechnieken en onmiskenbare drumhumor. Cesars allereerste drumstel van augurkenblikken staat klaar, net als het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets. Het publiek moet bij dit avondvullende programma voor jong en oud vooral niet vergeten de drumstokken mee te nemen, want...je weet maar nooit! Na de show is er een meet & greet plus signeersessie met Nederlands bekendste drummer.
Voor alle voorstellingen geldt: reserveren en informatie op www.agnietenhof.nl of via 0344 673500.