Besparen op de energiekosten

buren/zoelen • Voor veel ondernemers, zowel kleine als grote, zijn de snel stijgende energiekosten een grote zorg. Daarom organiseert eCoBuren op donderdag 3 november 's avonds van 19.30 tot 21.00 uur de bijeenkomst 'Besparen op de energiekosten voor ondernemers'. De bijeenkomst vindt plaats bij De Kaap - Beldert Beach, Strandweg 1 in Zoelen.

Ondernemers kunnen op die avond ontdekken wat zij kunnen doen om de energiekosten snel terug te dringen en beheersbaar te houden.
Ondernemers krijgen deze avond veel informatie van adviseurs en collega-ondernemers om de energiekosten te beperken.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Besparen op het energieverbruik voor koelen en verwarmen, eigen opwek met zonnepanelen, financieel voordeel met lokaal opgewekte elektriciteit én subsidies en fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken.
De wethouders K.A. Maier en E.M. de Bas van de gemeente Buren zijn tijdens de informatieavond ook aanwezig.
Na de presentaties gaan de deelnemers met elkaar in gesprek om de behoefte en mogelijkheden voor de ondernemers in de gemeente Buren in kaart te brengen. De bedoeling is af te sluiten met een aantal werkgroepen per branche of thema om gezamenlijk aan de slag te gaan.

Aanmelden verplicht

Ondernemers uit Buren die bij de ondernemersbijeenkomst aanwezig willen zijn, dienen zich vooraf aan te melden via de website van eCoBuren, www.ecoburen.nl.

Inloop: vanaf 19.00 uur.