Asfalt Culemborgseweg

buren/asch • De provincie Gelderland voert tussen komende donderdag 07.00 uur en vrijdag 20.00 uur asfaltonderhoud uit op het weggedeelte Culemborgseweg. Het gaat om het deel tussen de dorpskernen Asch en Buren. Er komt een nieuwe geluidsreducerende asfaltlaag.

Tijdens de werkzaamheden geldt een wegafsluiting voor gemotoriseerd verkeer op het weggedeelte tussen de bebouwde komuitgang Asch en de bebouwde komingang Buren. Fietspaden blijven bereikbaar. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Verkeer vanuit Zoelmond en Asch richting Buren volgt de omleiding via N320, de Rijksstraatweg (N833), de Burensedijk en de Kornedijk. Verkeer vanuit Buren richting Zoelmond en Asch volgt de omleiding via de Kornedijk, Burensedijk, Rijksstraatweg (N833) en N320. Verkeer vanuit Buurmalsen en Geldermalsen richting Zoelmond en Asch volgt de omleiding via de Rijksstraatweg (N833) en de Provincialeweg N320. De omleidingen worden met borden aangegeven.

Woningen niet bereikbaar

Tijdens de werkzaamheden is het hele bovengenoemde werkvak voor direct aanwonenden afgesloten. De woningen langs dit werkvak zijn hierdoor overdag niet of beperkt bereikbaar.
Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken hinder voor de weggebruiker, die de provincie zoveel mogelijk probeert te beperken.