Agnietenhof: van Bowie tot Wertheim

tiel • In de Kleine Zaal van de Agnietenhof draait vandaag (dinsdag) en woensdag om 20.30 uur de film 'Supereroi'. Komende donderdag is, ook in de Kleine Zaal, vanaf 20.30 uur de meeslepende film 'Moonage Daydream' over David Bowie te zien. 

Liefhebbers van klassiek komen vrijdag om 20.00 uur aan hun trekken met 'Immortal Trees' van Lavinia Meijer en het Amsterdams Andalusisch Orkest . Na samenwerkingen met onder meer Ludovico Einaudi, Philip Glass en Iggy Pop, zet sterharpiste Lavinia Meijer haar niet aflatende zoektocht naar nieuwe muziek voort.
Cabaret is er vrijdag om 20.00 uur in de Rabozaal met Micha Wertheim en 'Voor Heel Even'. In 2019 stond Micha Wertheim nog voor een uitverkochte Kleine Zaal en ontving hij veel vijfsterrenrecensies. De Evergreen Top 1000 Live Band, zaterdag om 20.00 uur te ondergaan in de Rabozaal, staat garant voor een heerlijk nostalgische topavond tjokvol prachtige evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Tom Jones en Elton John komen voorbij. Maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld en Boudewijn de Groot passeren de revue, met speciale aandacht voor Cees Veerman van The Cats.
Zaterdag is er, om 20.00 uur in de Kleine Zaal, ook cabaret: 'Bloodbitches' van Nina de la Parra & Sanne Landvreugd. Nina de la Parra en topsaxofonist Sanne Landvreugd verdiepen zich in hun bloederige band. Thema's als vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stromen door hun gezamenlijke bloedvaten. Reserveren/info: www.agnietenhof.nl of telefoonnummer 0344 673500.