• Leden van De Elstars jagen kinderen de stuipen op het lijf.
• Leden van De Elstars jagen kinderen de stuipen op het lijf. Foto: aangeleverd

Halloween speurtocht door hartje Tiel

Algemeen

TIEL • Na het angstaanjagende succes van vorig jaar, organiseert ondernemersvereniging Hart van Tiel op koopavond - donderdag 27 oktober - weer de Halloween Spookspeurtocht door de binnenstad.

Van 16.00 tot 21.00 uur gaan kinderen verkleed langs de deelnemende winkels voor ‘trick or treat’ en op zoek naar een letter. Alle letters samen vormen een antwoord, waarmee op de Groenmarkt een griezelig cadeautje gehaald kan worden. De spooktocht is de hele avond naar eigen invulling te lopen. Belangrijk is dat de kinderen worden begeleid door een volwassene.
Ook dit jaar lopen leden van muziektheater De Elstars als griezels door de stad om de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen, zodat zij nog wel een goede nachtrust zullen hebben.

Op de foto
Vanaf 15.00 uur kunnen kinderen al naar de stad komen om op de Groenmarkt geschminkt te worden, waarna zij bij de Halloweensetting professioneel op de foto kunnen. En dat is natuurlijk leuk als aandenken aan wat een spookachtige avond gaat worden. Ook staat de traditionele poffertjeskraam op de Groenmarkt. Kinderen die verkleed zijn, krijgen een portie poffertjes voor de helft van de prijs; 2,50 euro.

Informatie
Kijk voor meer informatie en het downloaden van het deelnameformulier op www.winkelenintiel.nl.