Tiel'72 pakt HKC2 in

tiel • De korfballers van HKC 1 uit Hengelo kwamen dit weekend op bezoek in Tiel. HKC 2 heeft zich begin dit seizoen teruggetrokken uit de competitie, waardoor Tiel'72 2 geen wedstrijd had. Uiteraard waren de spelers van Tiel'72 2 wel aanwezig op het veld; op de reservebank of langs de lijn als supporter. Tiel'72 1 schoot uit de startblokken en kwam op een 2-0 voorsprong. Het vervolg van de eerste helft was minder spectaculair; met een 6-5 stand werden de kleedkamers opgezocht. Het was duidelijk dat er na de rust iets moest veranderen, mentaal moest er een knop omgezet worden. Bij een 7-7 tussenstand werd Niels van der Vlerk ingebracht en dit bleek een goede zet. Hij verzilverde zijn eerste schot direct met een goal. Dit doelpunt bracht het geloof terug. Eindstand: 15-12. Nu het vlaggenschip weer twee punten heeft gepakt staan er voor de selectie deze week twee hele belangrijke wedstrijden op het programma. De Tielenaren gaan op bezoek bij KVZ, dat in beide competities op de tweede plek staat, onder Tiel '72.