Voetballen in het donker met Leds Voetbal

tiel • De herfstvakantie staat voor de deur. Het jongerenwerk van Mozaïek organiseert daarom, samen met v.v. Teisterbanders en de buurtsportcoaches van Samen in Beweging in de gemeente Buren, een toffe activiteit. Op woensdag 26 oktober wordt er 'in het donker' gevoetbald met LED verlichting. Bij Leds Voetbal worden het veld en de doeltjes volledig omtrokken door lichtslangen met duizenden LED lampjes. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje en ook de bal wordt met LED verlicht. 

Zes tegen zes

Er wordt met zes tegen zes gespeeld, met maximaal acht spelers per team. Jongeren kunnen zich, zolang er plek is, per team aanmelden voor de categorie 10 tot en met 12, 13 tot en met 15 of 16 tot en met 18 jaar. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Individueel inschrijven kan ook. Er wordt dan gekeken of er een team kan worden gevormd. Wie in de gemeente Buren woont en het gaaf lijkt om mee te doen, kan zich aanmelden via app bij jongerenwerker Amber, 06 143 00 391.

Meer informatie

Voor meer informatie kan ook de Instagram van jongerenwerkers Amber (amber jongerenwerk mozaiek) en Bas (jongerenwerk buren) worden bezocht. De activiteiten worden gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Buren, v.v. Teisterbanders en de buurtsportcoaches van Samen in Beweging.


Oliebollenrun voor twee goede doelen

tiel/zoelen • JCI de Betuwe, een netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij, organiseert op 31 december de jaarlijkse Oliebollenrun. Dit is niet alleen een leuk hardloopevenement, want er wordt ook geld ingezameld voor een tweetal goede doelen: Roparunteam 108 move 2ur en voor stichting het gehandicapte kind, waarbij het de bedoeling is de speeltuin in Zoelen op te knappen. Info: www.betuwseoliebollenrun.nl