60+-Soos Passewaaij bestaat 10 jaar

Tiel • Begin november 2022 bestaat de 60+-Soos Passewaaij tien jaar. Het bestuur wil dit samen met haar bezoekers, vrijwilligers en andere genodigden vieren op vrijdagmiddag 4 november vanaf 14.00 uur.

Het wordt een middag met een praatje, koffie of thee en iets lekkers. Wie hierbij aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden vóór 30 september. Dit kan via e-mail: l.groenenboom@outlook.com of mobiel 06-82929036.  De 60+-Soos Passewaaij is te vinden in het gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij in De Stater. De ingang aan de Passewaaijse Hogeweg kan gebruikt worden. Wie met de auto komt, kan de navigatie instellen op Akelei 62. Tegenover dit adres zijn parkeerplaatsen en de ingang van De Stater.


Bridgeclub Korne Bridge zoekt leden

buren • In het dorpshuis in Erichem speelt iedere donderdagavond vanaf 19.30 uur Bridgeclub Korne Bridge haar wedstrijden. Belangstellenden zijn van harte welkom om aan te schuiven en lid te worden. Meer informatie: B. Harteman, 06-37226609.


Najaarskermis: Tiel Pakt Uit!

Tiel • Na alle feestelijke festiviteiten in september, gaat het eerste weekend van oktober door met Tiel Pakt Uit! in de binnenstad. Dit jaar start de Tielse Najaarskermis ook op 1 oktober. Naast de leuke aanbiedingen vanuit de ondernemers, diverse kraampjes en muziek, staan er ook kermisattracties in de stad. Hierdoor wordt er een verbinding gemaakt tussen de binnenstad en de Tielse Najaarskermis, ditmaal georganiseerd op parkeerterrein Poort van Santwijck. Van 1 t/m 9 oktober staat de Tielse Najaarskermis op parkeerterrein Poort van Santwijck. De kermis is dagelijks geopend tot 23:00 uur en op maandag en dinsdag gesloten.

Circusparade en uitprobeercircus

Op zondagmiddag 1 oktober verzorgt Circus Op de Utrechtse Heuvelrug een indrukwekkende circusparade door de stad en tussendoor kan iedereen die dat leuk vindt diverse circuskunsten uitproberen bij het uitprobeercircus op de Groenmarkt.

Smartlappenfestival

De feestweek wordt op zondag 9 oktober afgesloten met het Smartlappenfestival op de Groenmarkt. Dit festival is ondertussen een begrip in Tiel en na een paar jaar van afwezigheid, eindelijk weer terug. Kijk voor meer info op www.smartlappenfestival.nl.
Parkeren is tijdens Tiel Pakt Uit! op 1 en 2 oktober gratis (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders). Meer info op www.winkelenintiel.nl.


Kinderkledingbeurs

passewaaij • De kinderkledingbeurs Passewaaij is op zaterdag 1 oktober van 09.30 - 11.30 uur met najaar-/winterkleding. De beurs is in wijkcentrum in De Stater aan de Passewaaijse Hogeweg. Kleding is er vanaf maat 74 t/m 176, voor jongens en meisjes. Meer informatie via e-mailadres creatief@passewaaij.nl